Fáraók Tours  
1064 Budapest, Podmaniczky u. 51-53
Telefon: +36 1 398-8888
 
   
 


KAIRÓ IDŐJÁRÁS
HURGHADA IDŐJÁRÁS
SHARM EL-SHEIKH IDŐJÁRÁS
Egyiptom
Amon  
KÖRUTAZÁS, NÍLUSI HAJÓÚT  15 nap / 14 éj
Kairó/Nílusi hajó/Hurghada  
Kairó3 éjszaka
Nílusi hajó3 éjszaka
Hurghada8 éjszaka

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

Utazási információk

Indulás keddtől keddig
Időpont minden kedden
Időtartam 15 nap/14 éjszaka
Utazás Repülővel, az EGYPTAIR menetrend szerinti járataival
Útvonal BUD/CAI - CAI/ASW - HRG/CAI/BUD repülővel, ASW/LXR hajóval, LXR/HRG busszal.
Transzferek Vendégeink számára az utazás kényelmét, minden esetben légkondicionált autóbuszokkal biztosítjuk.
Elhelyezés Vendégeink igényeihez igazodva, lehetőséget biztosítunk 3*+ -4* illetve 5*-os szállodában történő elhelyezésre, igény szerint. Egyedüli kivételt a nílusi hajóút keretében eltöltött éjszakák jelentenek, melyben résztvevő hajóink mindegyike 5*-os minősítéssel rendelkezik.
Ellátás Kairóban félpanziós ellátás áll Vendégeink rendelkezésére, kiegészítve ezt, a nílusi hajóút során minden esetben biztosított teljes ellátással. Hurghadán, Vendégeink igényeihez igazodva, félpanziós vagy all inclusive ellátást is biztosítunk, a választható lehetőségek közül.
Szolgáltatás Vendégeink által választott programjainkhoz igazodva minden esetben biztosítjuk, helyszíntől függően a szükséges belépőket, ezen felül magyar idegenvezető tolmácsolásával szeretnénk, a megtekintett helyszínek, épületek, múzeumok világát, történetét és üzenetét átadni, illetve megismertetni Kairóban és a hajón.
Útgarancia Az út létszámtól függetlenül indul, felár NÉLKÜL!
Idegenvezetés Kairóban minden esetben magyar nyelven, a hajóút során 4 fő részvételétől biztosítjuk, az angol nyelvű helyett, Hurghadán magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk.
 
Program részletes leírása*
1. nap Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti járatával. Kairói repülőtéren az asszisztenciánk - még az útlevél ellenőrzés előtt - várja az utasainkat és segít a vízum megvásárlásában. Repülőtér elhagyása után, transzfer a hotelbe, ahol a bejelentkezés után elfogyaszthatják az ízletes vacsorát.
2. nap A reggeli után, egész napos kairói városnézésre kerül sor. Elsőként a gízai fennsík nevezetességei kerülnek megtekintésre, úgymint a Piramisok, Völgytemplom és a Szfinx. A piramisok belülről való megtekintéséhez külön jegy szükséges, melynek megvásárlásában az idegenvezető segít. Következő helyszín a Parfüméria, ahol a különleges olajalapú egyiptomi parfümök (helyi speciális illatkülönlegesség: papirusz és lótuszvirág) bemutatása után vásárlásra is nyílik lehetőség. A Papirusz Műhelyben az ősi papirusz készítésének fortélyaival ismerkedhetnek meg, vásárlási lehetőség természetesen itt is biztosított. Délután az Egyiptomi Múzeumban található ókori műkincseket csodálhatják meg, azonban a királyi múmiák terme csak különdíj ellenében tekinthető meg. Az utolsó program a Khan El Khalili bazár felfedezése illetve vásárlás, a piac hatalmas kínálata főleg helyben készült tárgyakból áll. A bazár megtekintése után egy igazi egyiptomi kávézó kínálatát is megkóstolhatják. A bazár után transzfer a szállodába, ahol pihenés illetve a vacsora elfogyasztása következik.
3. nap A reggeli elfogyasztása után szabadprogram, de választhatnak a fakultatív program kínálatunkból is. Este vacsora a hotelben.
4. nap Kora hajnalban transzfer a kairói repülőtérre és az Egyptair belföldi járatával repülés Asszuánba. A reggelit "take-away" csomagokban vihetik magukkal az utasok. Az asszuáni programok: az Asszuáni-gátat, a Gránitbányát és a Befejezetlen Obeliszket. Majd bejelentkezés a nílusi luxus hajóra, és ebéd. Délután sétahajózás felukkával (egyiptomi vitorláshajó) vagy motorcsónakkal (széljárástól függ). A hajókázás egyik állomásaként, egy rövid séta következik a botanikus kertben, majd a vitorlás/motorcsónak megkerüli az Elefánt-szigetet. A hajókázás utolsó programja az Agha Khan mauzóleumának kívülről történő megtekintése. Vacsora este a nílusi hajón.
5. nap Reggeli elfogyasztása után szabadprogram következik, mely keretein belül akár meglátogathatják az asszuáni bazárt is, mely mindössze 2 keresztutcára van a Nílus partjától. Ha ettől tartalmasabban szeretnénk eltölteni ezt a délelőttöt, akkor javasoljuk, hogy hajnali fakultatív kirándulás keretében látogassanak el az Abu Szimbeli templomokhoz (ebben az esetben a reggelit „take-away” csomagban kapják meg). Ebéd a nílusi hajó éttermében, majd kihajózás. Az első megálló Kom Ombo, ahol megtekinthető Szobek temploma. A templom megtekintése után a hajó tovább indul Edfu-ba. Este vacsora a hajón, melyet Galabia Party (zenés, táncos, vidám mulatság) követ.
6. nap Reggeli előtt, az edfui Hórusz templom megtekintésére visszük el az utasainkat a kikötőből, melyből visszaérve a nílusi luxushajóra rögtön elfogyaszthatják a reggelit. Közben a hajó elindul Luxor felé. A hajóról megtekinthető a zsilipen való átkelés rendkívül érdekes folyamata, mely legjobban a napozó fedélzetről követhető. Ebéd. Délután (is) igénybe vehetik a hajó szolgáltatásai, úgymint például a napozó fedélzet (medence, nyugágyak, árnyékos pihenőrész). Késő délutáni órákban érkezik meg a hajó Luxorba. Vacsora után a késő esti órákba nyúló szenzációs búcsúpartira invitáljuk az utasainkat.
7. nap A reggeli után kijelentkezés a hajóról, majd következik a Luxori egész napos városnézés. Első látnivaló a Memnón-kolosszusok, mely után a Királyok Völgye következik, ahol 3 sírkamrát is megnézhetnek az utasok. Különdíj fejében, Tut Ankh Amun legendás sírja is megtekinthető. Utána Hatsepszut templomát látogatják meg az utasok. Ezután az alabástrom műhelyben, az alabástromból készült alkotásokkal ismerkedhetnek meg, melyekből természetesen vásárolhatnak is. A délutáni program a karnaki templom illetve a luxori templom meglátogatása. A kora esti órákban transzfer - légkondicionált busszal - Hurghadára, ahol a szobák elfoglalása után ízletes vacsora következik.
8-14. nap Reggeli után szabadprogram, vagy érdeklődés szerint akár fakultatív programjainkból is választhatnak.
15. nap Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Kairón keresztül Budapestre.
*A programok SORRENDJÉNEK változtatási jogát fenntartjuk.
 
 Válasszon HURGHADA-i szállodát!
Kairóban a hurghadai hotellel azonos kategóriájú szállodát biztosítunk.
nílusi hajóink mindegyike 5*-os minősítéssel rendelkezik!

Csillagszám : Ellátás : Központtól való távolság :
0 találat:


 
 
Kairó
Luxor
Asszuán
Hurghada
Sharm El Sheikh
Egyiptomi városok távolságai
Egyiptomi Parfüméria
Papirusz műhely
Királyok Völgye
Memnóni kolosszusok
Montazah Palota
Qaitbay erőd
Pompeius oszlopa
Kom El Shoqafa katakombái
Egyiptomi ételek
Egyiptomi Istenek
Egyiptomi művészet
Ramadan
Abu Szimbeli templomok
Hórusz temploma
Szobek temploma
Völgytemplom (Gíza)
Luxori templom
Karnaki templom
Hatsepszut temploma
Philaei templom
Egyiptomi arab útiszótár
Egyiptomi vízum
Egyiptomi pénz
Egyiptomi piramisok
A Nagy Szfinx
Khan el-Khalili bazár
Egyiptomi Múzeum
Asszuáni Nagy Gát
Asszuáni botanikus kert
Elefánt sziget
Asszuáni gránitbánya és a befejezetlen obeliszk
Adatvédelmi tájékoztató
Impresszum
Nyilatkozat
Dokumentumok
Elérhetőségeink

egyiptom, utazás, nílus, kairó, üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, nílusi hajóút, Vörös-tenger, fakultatív program, hieroglif, templom, piramis, istenek, Karnak, Edfu, Philae, Dendera, Abu Szimbel, Kheopsz, giza, Szakkara, Alexandria, Asszuán, Núbia, Nasszer-tó, egyiptomi utazási iroda, Amon, Ekhnaton, Imhotep, Hatsepszut, korall, sznorkerezés, búvárkodás, akció, kedvezményes utak, magyar nyelvű idegenvezető, Jaz Aquamarine, TTC Empire, TTC Royal Star Beach, Amwaj Blue Beach, Seagull, Sunny Days, egyiptomi utak, egyiptomi nyaralás, kairói városlátogatás, olcsó egyiptomi utak
Created by MesterCom Kft.  v2.57